Com escollir la cortina per a la teva habitació?

Panell japonès, estors, enrotllables... T'indiquem com escollir la cortina per a la teva habitació perfecta.

Cómo-escoger-la-cortina-para-tu-habitaciónPerquè són molt més que cortines, suposen la millor manera de crear ambients, d'omplir de llum i disseny una habitació concreta. Abans d'escollir una cortina has de tenir en compte diferents factors:

Tipus d´habitació

No és el mateix una cuina que un dormitori, perquè l'ús que donem de l'estada determina la necessitat de cortina específica. A una cuina, per exemple, buscarem un estil més pràctic de cortina, que permeti modular la il·luminació, i que sigui fàcilment rentable. En canvi, en un dormitori podem buscar un disseny més estètic i fi, amb teixits que permetin decorar principalment, ja que no seran necessaris molts rentats pel seu manteniment.

Per exemple, per una cuina són perfectes els enrotllables estampats amb motius culinaris o abstractes, depenent de l'estil que predomini a la nostra estada. En canvi, per a un dormitori podem optar per cortines opaques o cortines d'ones perfectes.

Tamany de la finestra

A més grans, més possibilitats. Per exemple, en una finestra de terrassa podem col·locar un panell japonès amb combinació de colors, d'acord a parets, fundes de sofà o quadres.

Tancament de la finestra

Les finestres corredisses admeten més possibilitats per l'elecció d'una cortina. En canvi, les finestres amb obertura batent o practicable poden presentar problemes per estors o panells japonesos, perquè no deixen l'espai de rastreig lliure per a la seva correcta ta obertura. Per aquest mateix motiu, a la nostra botiga de decoració tèxtil a Granollers anem a casa teva, per prendre mesures i assessorar-te sobre l'estil més adequat a cada cas.

Estil decoratiu

Encara que tots els tipus de cortines tenen diferents estils, atenent als seus estampats o colors llisos, sí que és cert que la cortina tradicional és més adequada si la nostra habitació o estada segueix un estil més clàssic o fins i tot rústic. En canvi, si busquem un estil d'oficina, les cortines verticals combinades seran una perfecta opció, per regular el pas de la llum i aportar un disseny més seriós i executiu.

Ja saps, si estàs buscant cortines a Granollers, acosta't a la nostra botiga o truca'ns al 93 840 04 29 i t'atendrem sense compromís.

Presa de mesures a domicili

Sol·licita el teu pressupost sense compromís

Demana pressupost